се наоѓате во:  2010

19.04.10

Водолија News

Ристо Апостолув подарува mp3-ка и снима спот!

Ристо Апостолов и неговата Водолија на посетителите на МММ им ја подаруваат албумската верзија на песната Љубов или страсти, која е дел од неодамна објавениот албум Се што е свето. Ќе ја најдете во нашата аудио-галерија, а разликата е во аранжманот.

Инаку, Водолија во текот на месецот планираат да снимаат видео-спот за песната Солза, со која во фервруари настапија на националниот Избор за песна на Евровизија, која исто така е достапна за слободно симнување!

 

 

преземено од  www.mmm.com.mk

 

Здружение на автори на музички дела на Република Македонија - ШПАТО
Author's music work Society of Republic of Macedonia - SPATO
Скопје, ул.Градиште бр.14 (локал 116, на кат), тел. 070401232 e-mail: shpato@shpato.mk

ж.с. 200001030821126 Стопанска банка АД - Скопје Д.Б. 4030004513879